SVEŽ NAMAZ S PARADIŽNIKOM IN MLADO ČEBULO

Prava sezona paradižnikov še prihaja, a ob teh toplih dneh se jim nekateri vseeno že težko upremo. V kombinaciji z mlado čebulo si lahko ustvarimo nekaj pomladne svežine, ki vedno dobro dene. Ko smo snovali mediteranski okus tofuja, smo imeli v mislih ravno to. Zato smo ga izbrali za glavno sestavino v namazu, ki je bliskovito pripravljen in vas res ne bo pustil ravnodušne. Ste za? Mi ga bomo zagotovo imeli za današnjo večerjo.
SESTAVINE
Paketek I Like Tofu Mediteran
5 češnjevih paradižnikov
mlada čebula
olivno olje
sol

PRIPRAVA

Tofu vzamemo iz embalaže in ga narežemo na manjše koščke. V mešalniku ga z nekaj olivnega olja spasiramo do gladkega. Paradižnike in čebulo operemo. Paradižnik narežemo na manjše kocke, čebulo pa nasekljamo. Dodamo ju spasiranemu tofuju in z mešalnikom vse skupaj še enkrat na hitro premešamo. Če nam je namaz premalo slan, ga po okusu dosolimo.

NASVET

Ko namaz namažemo na kruh, lahko čezenj posujemo še nekaj preostale čebule in dodamo kakšen košček paradižnika. Tako bodo kruhki še bolj sveži.

Nazaj na vse objave