POSTANITE DEL RASTLINSKE REVOLUCIJE

Blagovna znamka I Like Tofu danes pričenja z investicijsko kampanjo na platformi Conda. Zbrani denar nam bo omogočil razvoj novih produktov in širitev na nove trge.

I Like Tofu smo začeli ustvarjali pred slabimi tremi leti. Novembra 2015 smo 8, po okusu različnih, bio tofujev prvič postavili na police dveh italijanskih trgovskih verig. Kmalu po novem letu smo na svoj seznam dodali kopico ekoloških trgovin širom Slovenije. Po osvojitvi nagrade za Najboljši domači izdelek po izboru potrošnikov na natečaju Agrobiznis v juniju 2016 pa smo dobili še prostor na policah največjega slovenskega trgovca. Nagrada za Inovacijo leta 2017 v kategoriji sojinih izdelkov s strani Inštituta za nutricionistiko je bila nato še dodatno potrdilo, da se gibljemo v pravo smer.

I Like Tofu je zgodba o podjetništvu, vztrajnosti, življenjskem stilu in, kar je najpomembneje, osebni transformaciji. Je mnogo več kot zgolj poslovna ideja in blagovna znamka. Resnično si želimo, da jo zgradimo še trdnejšo in zanimivejšo. Predvsem za naše kupce, ki so hkrati naši največji podporniki. Zato smo se odločili, da na platformi Conda izvedemo kampanjo množičnega investiranja s katero začenjamo danes, 7. junija, točno ob 12 h.

Naš cilj je zbrati 150.000 eur investicij. Za vse investitorje smo pripravili zanimiva darila, za zgodnejše investicije, ki trajajo do 23. junija, pa še dodaten odstotek obresti. Vsakdo lahko investira že od 100 eur naprej. Zbrana sredstva nam bodo omogočila vzletno stezo za razvoj novih produktov in širitev na nove trge. V tem trenutku si resnično želimo podjetje in blagovno znamko popeljati na višjo raven. Radi bi večim ljudem pokazali, da obstaja alternativa. Da je vredno zbrati pogum in v svojih jedilnikih zmanjšati živila živalskega izvora. Ker bo to dobro za naše zdravje in počutje, za živali, za naš planet ter za generacije, ki prihajajo.

Rastlinska revolucija, kot jo sami radi poimenujemo, je naše vodilo. Sami pa si želimo postati eden od njenih nosilcev.

Nazaj na vse objave