Vse se je začelo zelo preprosto.

VŠEČ NAM JE BIL TOFU.

KMALU PA SMO SI ZAŽELELI NEKAJ VEČ.

01

Nekaj novega, nekaj organskega, nekaj povsem našega. Nekaj polnega okusa in živih barv. Začeli smo z lupljenjem, sekljanjem, mešanjem in mletjem. Preizkusili smo vse mogoče, da bi iz ingverja pridobili vso ostrino in iz čilija vso pikantnost. Nato smo skicirali, risali, barvali, printali in skupaj lepili prve embalaže. Najprej tri, kmalu pet in nazadnje vseh osem. Potrebovali smo dobro leto, a tukaj so! In seveda, nekaj novih je že na poti. Komaj čakamo na vijoličnega!

02

SEDAJ ŽELIMO, DA UPORABITE DOMIŠLJIJO.

Želimo, da ste pogumni in drzni. Iz njih pripravite kaj preprostega ali skreirate večerjo s katero boste navdušili prijatelje.

Razstavite jih. Dodajte jim dim in ogenj. Dodajte vročino, a nikoli ne pozabite na svežino. Lahko je le nekaj na hitro. Nekaj, da vam da energijo za vadbo, ali zajtrk po divji noči. Tako veliko možnosti, ampak ne skrbite, pomagali vam bomo. Če lahko vnesemo le malce dodatne barvitosti v vašo kuhinjo, bomo več kot navdušeni.

03

Za nas je bila do sedaj to čudovita izkušnja. Ogromno smo se naučili in komaj čakamo kaj bo prinesla prihodnost. Seveda pa medtem nismo pozabili plavati in teči. In kolesariti, med vikendi. Kar pa je najpomembneje, še vedno nam je všeč!

EKIPA ILT