LANI SMO SE IMELI FENOMENALNO

Vsem ljubiteljem rastlinske prehrane je Vegafest že zelo dobro poznan dogodek. Slovensko vegansko društvo ga organizira že pet let zaporedoma. Letos drugič v samem središču Ljubljane, na najprepoznavnejšem kraju ljubiteljev dobre hrane, Pogačarjevem trgu. Lani smo se ga udeležili prvič in 7. maj je bil za nas resnično garaško-pravljični dan.

Kot blagovna znamka, ki je s svojimi produkti najprej začela prodajo v Italiji, smo bili lansko pomlad na slovenski sceni še pravi “zelenci”. Naši tofujčki so bili prisotni v samo nekaj bio trgovinah po Sloveniji. Zato od Vegafesta nismo veliko pričakovali. Za nas je predstavljal predvsem priložnost, da se predstavimo in med vami vzbudimo zanimanje. Zgodilo pa se je še veliko več.

Vsi člani Vegafest ekipe smo tisti dan s težavo vstali sredi noči. Takšen dogodek je bil za vse prvi in nismo vedeli kaj lahko od njega pričakujemo. Naše zgodnje obiskovalke na stojnici so bile gospe, ki so se vračale s tržnice s polnimi košarami zelenjave. Tofu je le malokatera poznala, a večina je o njem z veseljem poklepetala in ga poskusila. Prve kose smo tako prodali še preden je bila naša stojnica do konca pripravljena.

Kasneje se je vse začelo kotaliti kot snežna kepa. V štirih smo le s težavo dohajali vsa vaša vprašanja, vzpodbude in nakupe. Izdelki so nam pošli še preden smo se tega resno zavedli in vse skupaj se je umirilo šele z nevihto, ki je čez trg pridivjala pozno popoldne. To, da ste nekateri na našo novo pošiljko izdelkov počakali v dežju, nam še danes daje motivacijo in potrditev.

Lanski Vegafest je bil za nas poseben mejnik. Dal nam je možnost, da smo mnoge izmed vas lahko v živo spoznali, potrditev, da smo na pravi poti in motivacijo za v prihodnje. Zaradi njega smo se bolj povezali tudi s Slovenskim veganskim društvom, ki nam je večkrat nudil pomembno podporo, za kar mu bomo vedno hvaležni.

Verjamemo, da smo letos zrelejši. Tehnične pomankljivost od lani bomo skušali izboljšati, predvsem pa se bomo potrudili, da vas presenetimo s čim novim. Iskreno verjamemo, da vam bodo te novosti všeč vsaj toliko kot so nam in obljubljamo, da vam jih predstavimo še preden obrnemo list na koledarju.

Zaenkrat pa si že danes v telefone zacahnite 6. maj, saj vam bo žal, če vas takrat ne bo v Ljubljano. Pa ne samo zaradi nas, ampak tudi zaradi ostalih zanimivih ponudnikov in pestrega programa.

Nazaj na vse objave