I LIKE TOFU JE INOVACIJA LETA 2017

Pretekli petek, 17.2.2017, je v Ljubljani potekala javna predstavitev rezultatov izbora najbolj inovativnih živil leta 2017 proizvedenih v Sloveniji, ki jo je organiziral Inštitut za nutricionistiko. Naša I Like Tofu linija je bil znotraj kategorije sojinih izdelkov razglašena za inovacijo leta 2017. Slavnostne podelitve sta se udeležila tudi minister za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano mag. Dejan Židan in generalna direktorica Direktorata za javno zdravje na Ministrstvu za zdravje, Mojca Gobec.

Inštitut za nutricionistiko je že tretje leto zapored ocenjeval inovativnost slovenskih živilskih podjetij. Nekomercialni projekt, ki je bil sofinanciran tudi s strani Ministrstva za zdravje RS v okviru programa varovanja in krepitve zdravja, temelji na vzpodbudi razvoja živil z ugodnejšo prehransko sestavo, ki bi bila koristnejša za zdravje potrošnikov.

Pri I Like Tofuju se že od vsega začetka osredotočamo na kvaliteto naših produktov in na čistost deklaracij, zato smo zelo počaščeni, da je to opazila tudi stroka. Naziv, ki smo ga prejeli, nam predstavlja veliko vzpodbudo za razvoj novih izdelkov, ki jih bomo ustvarjali z mislijo na potrošnika in na njegovo dobro počutje.

Komisija je izbor naših izdelkov utemeljila z naslednjimi besedami: ” Linija izdelkov I Like Tofu preseneča z domiselnostjo in pestrostjo barv in okusov, ne razočara pa niti s svojo hranljivostjo. Izdelki so bogat vir kakovostnih beljakovin, zaradi česar predstavljajo tudi okusno alternativo mesnim obrokom.”

Inštitutu se za nagrado iskreno zahvaljujemo in čestitamo še ostalim nagrajencem.

 

Fotografije: Mediaspeed

Nazaj na vse objave